keskiviikko 16. tammikuuta 2013

arjen pieniä iloja

oli eilen, kun äiti osti mun joululahjaksi saamaan isoon untuvapeittoon playboi lakanat :)) no ei niillä playboi lakanoil ollu väliä kunha olis ees jonkunmoiset mut kivan piristävät noiki! ja paaaljon uusia sukkia! kaikki aina hävii, nyt kyllä suurin osa on varmaa antin sohvan al pölyttymäs.. xD jee, äiti on paras <3 
eilinen oli muutenki miltein täydellinen päivä. Turussa oli Abi päivä, yliopisto, amk, kauppakorkeakoulu vierailuja ja tutustumista.. alko taas kiinnostaa noi kasvatustieteet enemmän. mut olin pettyny amk:hon, olis tarvinnu olla enemmän tai ylipäätänsä kaikkien alojen lyhyt esittely. sama oli aikoinaan rauman vastaavassa päivässä, ei mitään kunnon infoo oikein mistään. päivän kohokohta oli ehdottomasti Subway, jonne sählänä jätin melkein pankkikorttini ja sinne jätinkin / unohdin koko siihen asti saamani esitemateriaalit, jota kannoin kädessäni koska laukkua en kyseiseen päivään jaksanut raahata. mutta parasta päivässä oli ennenkaikkea ihanien tyttöjeni seura, ja varsinkin mun ja Sannin ceepeilyt ja älyttömät jutut mitä en enää edes muista. mä ainakin repesin moneen otteeseen hyvin äänekkästi että varmaan yks jos toinenkin sai hävetä. sorry, it's just me. =) tuskaa kyllä tuotti yhden ammattikorkeen löytäminen, mutta turistiasenteella pärjäsi, haha.ja vihdoinkin löyty, ei me uuvatit meinaan puhelimen navista ees paljoa tajuttu.. kotiinpäin lähdettäessä oli jutun ja väsymyksen taso ilmeisesti sellainen, kun Irenen kanssa revettiin älyttömästi jotain vitun autoa, mistä roikku oven alta sen väliin jäänyt joku koiran talutushihna.. joopa joo. no, piristävä päivä oli kuitenkin :) yo - lukeminenkin eteni parilla tunnilla. kunnes illalla tuli masennus päästessäni siivoomaan minulle niiin rakasta Tapiolaa. niillä oli ollu jotkut helvetin kakkukestit ja lautasii oli varmaa 16 vaikkei siel ole edes nii montaa työntekijää! otettu varmaa joka kahvitauolla uus lautanen. ja saatana kirsikan ruhmenii ja kermavaahtojämii oli joka lautasella, niitäkän viittitty roskikseen kaapia. ens kerralla laitan et siivotkaa itte kestienne jälkeen. yks kerta ne oli viettäny jotain 50v - juhlia ilmeisesti lastenkesti teemalla kun eläinaiheisia pahvilautasia oli joka roskiksessa ja serpentiiniä löyty viel viikonki päästä. no, kukin tavallaan.
tänään myös arjen pieniä iloja, lounastreffit Antin kanssa Aquariuksessa voitti koulun kasvispihvit. ja olin unohtanu miten hyvää ruokaa siellä onkaan! terveystiedon tunnit ei sitten enää loppupäivästä napannutkaan ja pikkulauantaita vietin hieman venähtäneiden päiväunien kera.. 

Hyvää yötä! 


Turistikuva. Mä ja Sanni kauppakorkeakoulussa. Hmm.
Untuvapeittoni kera lakanoiden ;) sweet dreams to me :p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti